Hans rolige, venlige og tålmodige væsen er værdsat af alle…

I over to år, har jeg arbejdet side om side med Jakob i tykt og tyndt, og sammen har vi skabt den ro og rytme som har været kendetegnet for børn og forældre i Naturdagplejen på Munkholm. Vi er vokset med opgaven, og har gjort os mange erfaringer, både hvad angår forældresamarbejde og børnenes trivsel generelt, regler og love på området,  men også årsplaner, madplaner,
udeliv, dyreliv og sundhed/sygdom har vi beskæftiget os meget med.

Jakob er elsket af børnene (og mig). Hans rolige, venlige og tålmodige væsen er værdsat af alle og som kollega er han tilmed hjælpsom, arbejdsom og loyal.

Jakob har et godt helbred og møder altid på arbejde til aftalt tid. Jakob rummer mange fine kvaliteter og har udover børnepasning, også stået for løn, regnskab og varelevering til Munkholm.

Jakob er den tætteste og bedste kollega jeg nogensinde har haft, og jeg vil til enhver tid trygt, turde overlade pasningen af mine egne børn til ham. Større tillidserklæring findes ikke.

Det er efter eget ønske, at Jakob stopper samarbejdet på øen for at hellige sig sin egen dagpleje hjemme, og jeg er sikker på, at der bliver rift om pladserne, for bedre dagplejer findes ikke.