INFO OM INDMELDELSE

Indmeldelse i Naturungerne

Indmeldelse i privat dagpleje · Få en rundvisning og en snak

Rundvisning og uforpligtende samtale

Som forældre er altid velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og rundvisning i dagplejen.

Her kan I fornemme stemningen hos Naturungerne, lære mig lidt bedre at kende og evt. møde nogle af de andre børn (afhængig af tidspunktet på dagen).

I får også lejlighed til at fortælle lidt om jer selv og jeres (evt. kommende) barn, ligesom vi kan afstemme vores forventninger til hinanden.

Det er generelt vigtigt for mig at have et godt samarbejde med jer forældre, så vi sammen kan skabe en tryg og genkendelig hverdag for jeres barn.

Indmeldelse hos Naturungerne

Såfremt der er en ledig plads til den ønskede startdato, modtager I en pasningsaftale fra mig, som skal udfyldes og sendes retur til mig, med underskrifter. Jeg udfylder hvad jeg kan inden I får den. Når kontrakten er underskrevet af både jer og mig, er den bindende begge veje jvf. vilkårene i kontrakten.

I sørger herefter for at sende en kopi til Holbæk Kommunes Pladsanvisning, da I ellers ikke får tilskud til pasningen.

NB: Barnet skal være skrevet op til en kommunal plads (ikke nødvendigvis tilmeldt), før man kan vælge et privat pasningstilbud som Naturungerne

Venteliste hos Naturungerne

Såfremt der ikke umiddelbart er en plads til den ønskede behovsdato, kan I blive skrevet op på min interne venteliste.

Det er lidt forskelligt, hvornår børnene rykker videre til børnehave, hvorfor det kan være svært at vide, hvornår næste ledige plads helt præcis er. Men ligeså snart jeg ved, hvornår der igen er en ledig plads, giver jeg besked til de relevante forældre på ventelisten, ligesom jeg meddeler det her på hjemmesiden.

Det er gratis at blive skrevet på ventelisten.